Wwe RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wwe RPG

RPG\'Mize Hoş Geldiniz İyi Oyunlar Dileriz .. RPGİ BİLMEYEN ARKADAŞLAR DUYURULAR BOLUMUNDEN BAKSIN SORMAYIN BİZE

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

19 Nisan Raw Maç Sonucları

3 posters
YazarMesaj
Rated R Superstar Edge
Admin
Admin
Rated R Superstar Edge

19 Nisan Raw Maç Sonucları Empty
MesajKonu: 19 Nisan Raw Maç Sonucları   19 Nisan Raw Maç Sonucları Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 9:17 am

Batista Vs Edge Vs Jeff Vs Rey=Edge Anlatım=ReY Jeffe 619 cekti Batista Tusu Bozdu Arkadan Edge Gelip Batistaya Spear Ve Tus
Drew Vs Jericho Vs Austin=Jericho(Cok Sasırdım)=Jericho drewi Dısarı Attı Snra Austinh GİRDİ 1-2 Yumruk Atı Ama Sonra Jericho Bir Codebreaker Caktı ve Pin
Drew McIntyre

Drew McIntyre

MesajKonu: Geri: 19 Nisan Raw Maç Sonucları   19 Nisan Raw Maç Sonucları Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 3:20 pm

Bence bu maçı ben haketmeliydim bir yerden. Ya da Stone Cold Steve Austin alabilirdi. Çünkü Stone Cold Stunner ve Future Shock DDT hareketleri gerçekten inanılmaz hareketlerdi. En çok overall'ı olan 2 kişi var SvR oyununda. Stone Cold Steve Austin ve The Rock... İkisinin de overall'ı 97'dir. Ben zaten CAW oyuncusu olduğumdan fazla iyi güreşemeyebilirim... Ama Drew'i seçtiğime de pişman değilim!!!
http://merdanerdogan.tr.gg
The Undertaker
Admin
Admin
The Undertaker

MesajKonu: Geri: 19 Nisan Raw Maç Sonucları   19 Nisan Raw Maç Sonucları Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 5:53 pm

Doğru EN İYİ THE ROCK-Austin-Undertaker dır Drew CAW Olduğu için güçsüz bnde sen 86 sın

19 Nisan Raw Maç Sonucları
1 sayfadaki 1 sayfası